Voor groot en klein

Eco-care denkt niet alleen aan grote mensen, maar ook aan kinderen en pubers! Gezinnen met kinderen zullen zich in een eco-care tuin thuis voelen. Er kan naar hartelust gespeeld, geklommen en geravot worden. Speeltoestellen van kastanje hout, zandbakken omheint door stammetjes, klimtouwen en schommels. In stapel-muren verstopplekjes creëren, of spannende nisjes.

natuurlijke brug
natuurlijke brug
natuurvijver
natuurvijver met stenen

Vooral voor kinderen kunnen ecologische tuinen een waar genot zijn. Kinderen leren graag en zullen erachter komen dat er elk seizoen en elke dag wel iets te ontdekken valt in uw natuurtuin. Veel leuker dan een normale tuin die te verkrijgen is bij de reguliere tuincentra. Kinderen zullen ontdekken wat er allemaal te zien is in de ecologische plantenmuur.

Natuurlijk heeft een eco-care tuin ook een educatieve functie. Er valt veel te zien, te snoepen (eetbare bessen, fruit, groente). In de zomer verkoeling vinden met speelse waterlopen! Ontdek samen met uw kinderen de salamanders, waterjuffers en kikkers die uw vijver gevonden hebben.

De grote kinderen onder ons vinden stoere leef/zitkuilen geweldig.