Werkwijze Eco-Care

Wat leuk! Je hebt ervoor gekozen om je tuin te laten aanleggen (en ontwerpen) door Eco-Care Gorris. Hieronder lees je precies wat je kan verwachten!

 

Voor een professioneel tuinontwerp voor een ecologische tuin bent u bij Eco-Care Gorris aan het juiste adres.

Een bezoek aan tuin of project voorafgaand is zeker de moeite waard.  Dit is een investering die zichzelf terug verdiend.

Tijdens het kennismakingsgesprek geeft Loek Gorris je tips en adviezen. Dit heeft een grotere meerwaarde dan de kosten die hieraan verbonden zijn.  

Het advies bezoek geeft veelal direct (nieuwe of andere) inzichten die positief ingezet kunnen worden in het verdere traject.

 

Het adviesbezoek duurt ongeveer 2 uur en aan het einde van dit bezoek maken we de planning voor de uitvoering.

Dit gebeurt wanneer er voldoende duidelijk is geworden rond de wensen en de aanleg die door Eco-Care gedaan zal worden.  

Nu kan er al een prijsindicatie gegeven worden over de te verwachten kosten. Dit wordt hierna uitgewerkt tot offerte en via de mail opgestuurd.

 

Na of tijdens het eerste bezoek geven we ook een indicatie van de kosten die nodig zijn voor het tuinontwerp en/of het maken van de offerte.

De prijs van het tuinontwerp hangt af van o.a. moeilijkheid graad, grootte terrein, wensen en uitgebreidheid van ontwerp.

   

  Voor het beplantingsplan kunnen we t.z.t. afspraken maken, nadat het ontwerp klaar en akkoord is.

  Veelal ontstaat het plantenassortiment tijdens de uitvoering gaandeweg, dan kennen we elkaar al wat beter en is het nog duidelijker wat de wensen zijn i.v.m. beplantingen.

  Beplanting wordt in het tuinontwerp grofweg aangegeven.

   

  Lees hier meer over de diensten van Eco-Care Gorris.