Onze diensten

Tuinontwerp

Voor een professioneel tuinontwerp voor een ecologische tuin bent u bij Eco-Care Gorris aan het juiste adres.

Een bezoek aan tuin of project voorafgaand is zeker de moeite waard.  Dit is een investering die zichzelf terug verdiend.

Tijdens het kennismakingsgesprek geeft Loek Gorris je tips en adviezen. Dit heeft een grotere meerwaarde dan de kosten die hieraan verbonden zijn.  

Het advies bezoek geeft veelal direct (nieuwe of andere) inzichten die positief ingezet kunnen worden in het verdere traject.

Lees hier meer over de werkwijze van Eco-Care Gorris.

Tuinaanleg

Heeft u plannen om een natuurRijke tuin aan te laten leggen en zoekt u hiervoor een expert die alles weet van natuurtuinen. Eco-Care Gorris is de expert om dit te verzorgen voor u. Een natuurRijke tuin aanleggen is dagelijks werk voor ons. We weten als geen ander hoe een tuin omgetoverd kan worden in een plek waar elk seizoen wel wat te beleven valt en waar de natuur u dagelijks voor verrassingen kan komen te staan. Zie hier hoe mooi je tuin kan worden!

Tuinonderhoud

Bij Eco-Care Gorris leggen we geen tuinen aan die in de winter in de slaapstand gaan. Een natuurRijke tuin aanleggen betekent namelijk ook dat we zoeken naar mogelijkheden om ook in de winter haar gang te laten gaan. Zo is er in elk seizoen wel wat te zien in onze natuurtuinen. In de zomer prachtige bloemenweides, in het voorjaar de vogels die uw natuurRijke tuin gevonden hebben en in de herfst de prachtige kleuren van de vallende bladeren.