Over Loek Gorris

Loek Gorris

Loek Gorris heeft altijd dicht bij de natuur gestaan en is van jongs af aan druk in de weer geweest met planten en dieren.

In Roermond heeft hij de biologische school doorlopen en daarna in Venlo de middelbare tuinbouwschool voltooid.
Vanuit Limburg is hij naar Zutphen verhuisd om zich door deze stad verder te laten inspireren. Zutphen leent zich uitstekend om natuurRijke tuinen te introduceren.

Loek neemt steeds kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ecologisch verantwoord tuinieren. Hij volgt lezingen cursussen op dit gebied om zich te blijven bekwamen. Hij is creatief en heeft durf om te experimenteren. Daardoor ontstaan er ludieke, natuurRijke tuinen die passen in het landschap en een bijdrage leveren aan al wat leeft in de natuur.

Door regelmatig ideeën uit te wisselen met de andere leden van de vereniging Wilde Weelde, heeft hij een enorme kennis van alternatieve mogelijkheden om natuurvriendelijk met de tuin om te gaan. Deze vereniging bestaat uit ecologisch werkende hoveniers, ontwerpers en kwekers.

Deze continue groei in kennis en ervaring maakt dat hij, samen met zijn medewerkers, een boeiend en bloeiend bedrijf leidt, van waaruit hij al vele opvallende tuinen heeft mogen creëren.

Loek documenteert zijn werk op Facebook en YouTube. Kijk mee hoe Loek en het team van Eco-Care hard werken aan prachtige tuinen. 

 

Stuur Loek een E-mail op: info@gorris.nl