Lelystad1

Wateroverlast? Graaf een vijver! Groei&Bloei

Groei&Bloei (februari nummer 2014) heeft een special gewijd aan tuinproblemen. Eco-Care hoveniers is in dit nummer opgenomen met het tuinprobleem! Wateroverlast? Graaf een vijver. Prachtig artikel, zeer de moeite waard om te lezen.

Details

Nominatie Tuin van het Jaar 2014

De competitie voor de Tuin van het Jaar 2014 zit er weer op. Althans voor de juryleden die in opdracht van branchevereniging VHG afgelopen zomer de genomineerden én de winnaar voor de titel “Tuin van het Jaar 2014”

Details

Eco-Care wint brons

Trots laten wij u weten dat Eco-Care hoveniers wederom in de prijzen is gevallen. Eco-care haalde brons met de Duurzaamste tuin van Nederland 2012. Een overzicht van de ingezonden tuin vind u op onze site onder het kopje Tuin in het oosten des lands”.

Details
ecologische tuinen aanleggen

Tuinproject

Hier nog een prachtige tuin die we recent aangelegd hebben. Ik zal hier binnenkort meer over schrijven…

Details

Tuin in Eefde

Niet lang na het filmpje dat u in dit bericht kon zien, zijn we terug gegaan om deze tuin in Eefde aan een aantal ecologische collega-hoveniers te laten zien.
We hebben gelijk een aantal foto’s genomen.
Kijk eens wat een verschil met enkele weken geleden

Details

Tuin van het jaar 2001 en 2009

Wist u trouwens dat Eco-Care Gorris in 2001 én 2009 de prestigieuze Tuin van het Jaar prijs heeft gewonnen?

De Tuin van het Jaar 2001 was een hovenierscompetitie, georganiseerd door het Hoveniers Informatie Centrum (HIC).

Details

Twee jaar later…

egin 2010 legden we deze tuin van 55 m2 aan in Eefde. Grote pergola, 2 stapelmuren, een kleine en een grote vijver, borders, groentetuin, en met behoud van vrij uitzicht.
Zie hieronder een filmpje wat de eigenaar in mei 2012 gemaakt heeft. De tuin moet hier dus nog zijn derde zomer ingaan

Details

Grote tuin in het oosten des lands

Onlangs gerealiseerd project in het oosten van het land. De tuin is helemaal op de schop genomen. De tuin bevat verschillende elementen. Een grote vijver, een moestuin, een spritueel gedeelte, een wilde bloemenweide, een vogelbosje, borders met vaste beplanting. Circa 150 meter (!) stapelmuur, een waterloop met daarop aansluitend een moeras. E

Details