De allermooiste natuurtuinen

Heeft u plannen om een natuurtuin aan te laten leggen en zoekt u een hovenier in Gelderland die dit voor u kan regelen? Neem dan contact op met Eco Care Gorris voor de mooiste en meest natuurlijke tuinen. Wij leggen natuurtuinen aan in Gelderland en als hovenier staan wij graag garant voor een stukje vakwerk waar u nog jarenlang van kunt genieten. Een natuurtuin van ons geeft garantie voor jarenlang tuinplezier met een natuurlijke uitstraling.

De hovenier die het allemaal kan

Wij zijn een allround hovenier in Gelderland die een tuin helemaal compleet kunnen afleveren. Wilt u een pergola en een natuurvijver dan is dat voor ons als hoveniers geen enkel probleem.

Wij leggen de vijver vakkundig aan en zorgen ervoor dat de natuur maximaal haar werk kan doen zodat u altijd verzekerd bent van nieuwe momenten in uw tuin wanneer u erachter bent gekomen dat u weer nieuwe bezoekers heeft gekregen in de vijver zoals libellen en salamanders.

hovenier in Gelderland

De opties die wij aanbieden

Eco Care Gorris biedt in Gelderland de volgende opties aan om uw natuurtuin helemaal compleet te maken:

  • Natuurlijke pergola’s
  • Natuurvijvers
  • Stapelmuren met beplanting
  • Spirituele hoekjes
  • Bloemenweides
  • Perma culturen

Genoeg mogelijkheden met ons als hovenier in Gelderland die tuin aan te leggen waar u naar zoekt.

De natuurvijver waar het vanzelf gaat

Een natuurvijver is daarom erg leuk omdat de natuur zelf haar wel zoekt. Wij zijn de hovenier die het allemaal kan regelen voor u. Volg het proces van lokale soorten uit Gelderland die uw vijver hebben gevonden en daar hun plek vinden om zich voort te planten. Als hovenier weten wij hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen dat u die éne salamander in de tuin krijgt die u anders beslist niet tegen zult komen.

Vraag nu info aan voor uw nieuwe natuurtuin

Wilt u meer weten? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Zoekt u een hovenier in Gelderland dan komen wij graag bij u langs om u ervan te overtuigen dat wij die tuin kunnen maken waar u naar zoekt. Wij zijn dagelijks te vinden in Gelderland dus we zijn snel bij aan de deur om u alles uit te leggen wat wij allemaal kunnen doen voor u.

Geef een reactie