De natuurtuin aangelegd door de vakman

Bent u op zoek naar een verandering van uw siertuin en wilt u een tuin die meer natuurlijk is? Neem dan contact op met Eco Care Gorris. Wij leggen de ecologische tuin aan voor u waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Ervaar onze unieke oplossingen om tuinieren nog leuker te maken dat het al was. En dat doen we ook nog eens allemaal zo kindvriendelijk ook. Laat uw kinderen alles van de natuur leren in een ecologische natuurtuin.

Meer dan alleen een siertuin

Eco Care Gorris legt in de basis de ecologische tuin aan maar we doen meer. Zo kunnen wij uw dak ook van vegetatie voorzien en bieden wij onze unieke ecologische plantenmuur aan. De tin die wij bij u afleveren zorgt voor jarenlang plezier en indien nodig kunnen wij uw siertuin ook onderhouden voor u. Maak van uw tuin een stukje natuur en leer uw kinderen spelenderwijs wat deze natuur allemaal te bieden heeft.

Onze unieke stapelmuur

Wilt u echt eens iets anders? Kies dan voor onze stapelmuur. Met deze muur brengt u een stukje ecologie in de tuin die niet te vergelijken valt met andere tuinen. Deze ecologische oplossing is daarom uniek omdat er veel mogelijkheden zijn om de muur haar eigen leven te laten lijden met uw hulp. Ontdek het unieke dat er vanzelf insecten en amfibieën zoals salamanders hun intrek nemen in uw stapelmuur.

Een natuurvijver

Een vijver in de natuurtuin kan net dat beetje extra geven om het tuinieren nog leuker te maken. Met onze vijver bent u verzekerd van een stukje natuur in de natuurtuin die niet te vergelijken valt met elke andere tuin. Ervaar eens hoe leuk het kan zijn om te zien dat de salamanders in uw vijver hun eitjes hebben gelegd. En ontdek de pracht van verschillende waterjuffers die uw vijver gevonden hebben.

Spelenderwijs leren

Laat uw kinderen spelenderwijs leren over de natuur in uw ecologische tuin. Onze ecologische tuinen zijn indien gewenst uitstekend geschikt voor uw kinderen waar ze al spelend kunnen leren om verantwoord te tuinieren.

Informeer nu naar uw nieuwe natuurtuin

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u laten zien hoe leuk een ecologische tuin kan zijn. Wij geven u dan een offerte die geheel vrijblijvend is en u zult nog jarenlang plezier beleven als u de natuurtuin door ons laat aanleggen.

ecologische tuin

Geef een reactie