De mooiste natuurtuinen

Bent u van plan om uw huidige siertuin te laten vervangen voor een andere en zoekt u naar een tuin die meer plezier geeft en dichter bij de natuur staat? Neem dan contact op met Eco Care Gorris. Wij leggen voor u een ecologische siertuin aan waar u nog vele jaren plezier van zult hebben en waar ook uw kinderen heerlijk kunnen spelen en leren. Onze ecologische tuinen zijn gemakkelijk in onderhoud en bieden het hele jaar door tuinplezier aan voor jong en oud.

De specialist in natuurtuinen

Eco Care Gorris is uw expert op het gebied van het aanleggen van een ecologische siertuin. Wij maken er werk van om uw tuin die uitstraling en die mogelijkheden te geven waar u nog jarenlang plezier aan kunt hebben. De ecologische mogelijkheden die wij bieden zijn uitgebreid zoals;

  • Eco pergola’s
  • Natuurvijvers
  • Spirituele hoekjes
  • Perma culturen
  • Bloemenweides
  • Stapelmuren met beplanting
  • Dak vegetatie
ecologische siertuin
U ziet dat wij een ruim aanbod hebben om uw tuin tot die ecologische tuin te maken die u al jaren op het oog heeft. Laat ons u ervan overtuigen hoeveel meerwaarde een pergola geeft die speciaal is aangelegd om de vogels op een natuurlijke manier een nest te geven in uw natuurtuin.

Elk seizoen wel wat te zien

Wij maken geen ecologische tuinen die in de winter niets te bieden hebben. Voor elk seizoen bieden wij plekjes aan in de siertuin waar flora en fauna zich het hele jaar kan ontplooien. Bij ons hoeft u geen voederplankje te kopen in een tuincentrum omdat wij ervoor zorgen dat de vogels in de winter op een natuurlijke manier uw siertuin bezoeken.

De tuin voor de kinderen

Niets is leuke wanneer je merkt dat ook de kinderen plezier hebben in uw nieuwe ecologische siertuin. Kinderen leren graag en vinden het nog steeds erg leuk om dagelijks de ontwikkelingen te volgen van de kikkers die hun eitjes hebben gelegd in uw door ons aangelegde natuurvijver. Geef de kinderen die mogelijkheid om ze te laten leren hoe mooi de simpele dingen kunnen zijn zoals een waterjuffer die neergestreken is in uw natuurvijver.

Laat ons langskomen om te adviseren

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is in uw huidige tuin? Neem dan contact op met ons en laat ons u overtuigen dat wij de ecologische siertuin voor u kunnen aanleggen die u wilt hebben. Met een siertuin aangelegd door ons bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier en brengt u de natuur weer terug in uw tuin.

Geef een reactie