De mooiste natuurtuinen

Heeft u plannen om uw huidige tuin te veranderen. En wilt u een tuin waar u meer plezier aan beleeft dan de gangbare siertuin? Neem dan contact op met Eco Care Gorris om een eco tuin aan te laten leggen. De eco tuinen van ons blinken uit in ecologische waarde en gebruiksvriendelijkheid. Onze tuinen geven het hele jaar door plezier omdat natuurtuinen altijd wel wat nieuws brengen.

De natuurtuin van de vak hovenier

Eco Care Gorris is de expert op het gebied van eco tuinen. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om van uw tuin de mooiste en meest natuurlijke siertuin te maken. Wij hebben o.a. onze unieke stapelmuur in de aanbieding waarmee u een speciaal stukje afscheiding krijgt in uw natuurtuin waar het hele jaar door voldoende in te ontdekken is.

Wat bieden wij allemaal aan

Als hovenier bieden wij verschillende mogelijkheden aan om tuinen zo compleet mogelijk te maken. Denkt u maar eens aan de volgende mogelijkheden:

  • Natuurvijvers
  • Stapel muren met beplanting
  • Spirituele tuinplekjes
  • Dakbeplanting
  • Bloemenweides
  • Pergola’s
  • Perma cultuur
eco tuinen

Een pergola die meer is dan hout

Wij installeren een pergola in uw eco siertuin die meer is dan een stukje hout waar een paar klimplanten tegenaan groeien. Onze pergola’s zijn dusdanig gemaakt dat ze de uitvalsbasis vormen voor natuurlijke flora en fauna om zich erin te nestelen. Mooier kan het niet zijn wanneer u ontdekt dat uw pergola in bezit is genomen door een aantal vogelsoorten die hun nesten erin gebouwd hebben.

Onze kindvriendelijke eco tuin

Niets is leuker om te zien dat kinderen spelenderwijs leren over alles wat met de natuur te maken heeft. In onze tuinen is dat allemaal mogelijk. Kinderen kunnen in onze eco tuinen ontdekken hoe salamanders intrek nemen in uw vijver en hun eitjes leggen. Leer de kinderen het verschil tussen een waterjuffer en een libellen. Jong geleerd is oud gedaan en het geeft de kinderen erg veel plezier om op die manier te leren hoe de natuur in elkaar zit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u nu weten welke eco tuinen wij allemaal kunnen aanleggen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u dan uitleggen wat er allemaal mogelijk is bij onze tuinen en geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die u eens rustig kunt bekijken. Haal de natuur weer binnen met de aanleg van een prachtige natuurtuin door ons waar u nog jarenlang plezier aan kunt beleven.

Geef een reactie