Een prachtige natuurtuin in elk seizoen

Heeft u plannen om een natuurlijke tuin aan te laten leggen en zoekt u hiervoor een expert die alles weet van natuurtuinen. Eco Care Gorris is de expert om dit te verzorgen voor u. Een natuurlijke tuin aanleggen is dagelijks werk voor ons. Wij weten als geen ander hoe een tuin omgetoverd kan worden in een plek waar elk seizoen wel wat te beleven valt en waar de natuur u dagelijks voor verrassingen kan komen te staan.

In elk seizoen tuinplezier

Wij leggen geen tuinen aan die in de winter in de slaapstand gaan. Een natuurlijke tuin aanleggen betekent nl. ook dat wij zoeken naar mogelijkheden om ook in de winter haar gang te laten gaan. Zo is er in elk seizoen wel wat te zien in onze natuurtuinen. In de zomer prachtige bloemenweides, in het voorjaar de vogels die uw natuurlijke tuin gevonden hebben en in de herfst de prachtige kleuren van de vallende bladeren.

Onze manier van werken

Eco Care Gorris legt niet zomaar een natuurtuin aan. Een goede natuurlijke tuin aanleggen vergt vakkennis waarbij het belangrijk is dat wij luisteren naar de wensen van onze klant. Wij geven u adviezen op basis van datgene wat u aan ons heeft aangegeven en doen dan voorstellen die u zelfs nog zult verbazen. Want er is meer mogelijk dan u denkt. Bekijk maar eens de volgende mogelijkheden

  • Natuurlijke pergola’s
  • Natuurlijke vijvers
  • Spirituele hoekjes
  • Perma culturen
  • Natuurlijke bloemenweides
  • Stapelmuren met beplanting
  • Dak vegetatie

Meer dan genoeg mogelijkheden voor het aanleggen van uw natuurtuin in elk seizoen maximaal tuinplezier te geven.

natuurlijke tuin laten aanleggen
mooie natuurlijke tuin laten aanleggen

Onze unieke stapelmuur

Wilt u echt eens iets anders? Kies dan voor onze stapelmuur. Met deze muur brengt u een stukje ecologie in de natuurtuin die niet te vergelijken valt met andere tuinen. Deze ecologische oplossing is daarom uniek omdat er veel mogelijkheden zijn om de muur te laten aanleggen op die manier zodat deze haar eigen leven kan lijden met uw hulp. Ontdek het unieke dat er vanzelf insecten en amfibieën zoals salamanders hun intrek nemen in uw stapelmuur.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten van de mogelijkheden voor het aanleggen van uw natuurlijke tuin? bel ons dan of vul het formulier in op de website. Laat ons de natuurlijke tuin aanleggen waar u naar zoekt om de garantie te krijgen van jarenlang tuinplezier. En wilt u dat wij de siertuin voor u onderhouden dan kan dat natuurlijk ook.

Geef een reactie