De mooiste natuurtuinen

Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Zutphen neem dan eens contact op met Eco Care Gorris. Wij zijn de hovenier in het verzorgen van natuurtuinen in Zutphen. Ons hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat uw tuin wordt omgetoverd tot een tuin waar de natuur maximaal haar gang kan gaan. En met onze opties zoals de stapelmuur, de vijvers en de pergola’s bent u alle seizoenen verzekerd van tuinplezier die u in een reguliere tuin niet snel zult vinden.

De hovenier voor uw natuurtuin

Eco Care Gorris is al jarenlang het hoveniersbedrijf in Zutphen die de mooiste en beste natuurtuinen aanlegt. Wij bieden complete pakketten aan om uw tuin helemaal compleet te maken. Wij leggen pergola’s aan die maximale aantrekkingskracht zullen hebben op vogels en andere dieren. Wij leveren in Zutphen ook stapelmuren die wij leveren zijn ideaal voor kleine rotsplanten en dieren zoals woelmuizen om zich erin te nestelen en onze vijvers worden snel bevolkt door kikkers, salamanders en libellen.

De opties van ons hoveniersbedrijf zijn

  • Natuurlijke pergola’s
  • Natuurvijvers
  • Stapelmuren met beplanting
  • Spirituele hoekjes
  • Bloemenweides
  • Perma culturen
hoveniersbedrijf in Zutphen

Kindvriendelijke natuurtuinen

Wanneer u een hoveniersbedrijf in Zutphen zoekt die uw natuurtuin ook kindvriendelijk kan maken dan bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het goede adres. Wij leveren de tuin zo op dat er voor kinderen meer dan genoeg te doen is. Voor kinderen is een natuurtuin ideaal om te leren en voor u als ouder is er niets leuker dan te zien dat kinderen elke dag weer even een kijkje nemen in de vijver hoeveel kikkers er te vinden zijn.

Onze plantenmuur

Wij leveren in Zutphen ook onze bekende plantenmuur. Deze muur is een waar paradijs voor vogels en andere dieren om zich erin te nestelen. Woelmuizen zullen er snel hun weg vinden, vogels zullen er hun nesten tussen bouwen en diverse wilde planten zullen nestelen tussen de spleten van de muur. Ervaar het plezier van deze muur die elk seizoen weer wat nieuws te bieden heeft.

Neem nu vandaag nog contact met ons op

Wilt u meer weten van ons en zoekt u een hoveniersbedrijf in Zutphen die voor u de mooiste natuurtuin kan aanleggen? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in Zutphen om u te overtuigen dat wij het hoveniersbedrijf zijn waar u naar zoekt en wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt bekijken.

Geef een reactie