De mooiste tuinen aangelegd

Bent u op zoek naar een hovenier in Zutphen die niet alleen een reguliere tuin kan aanleggen maar ook een natuurtuin? Neem dan contact op met Eco Care Gorris. Wij leggen de mooiste natuurtuinen aan waar in ieder seizoen wel wat te beleven valt en waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Wij bieden verschillende opties aan om uw natuurtuin nog specialer te maken en zorgen er ook voor dat uw kinderen al spelend kunnen leren in uw tuin.

De hovenier voor de mooiste natuurtuin

Eco Care Gorris is de specialist in Zutphen voor de aanleg van natuurtuinen. Wij leggen de tuin zodanig aan dat deze volledig voldoet aan uw wensen en wij zorgen ervoor dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw nieuwe tuin. Als hovenier bieden wij opties aan zoals pergola’s die speciaal gemaakt zijn om zoveel mogelijk gebruik te maken van de natuur. Ervaar hoe de vogels die u in andere tuinen niet zult zien wel hun intrek nemen in uw pergola die door ons is aangelegd.

hovenier in Zutphen De opties die wij als hovenier aanbieden zijn:

  • Natuurlijke pergola’s
  • Natuurvijvers
  • Stapelmuren met beplanting
  • Spirituele hoekjes
  • Bloemenweides
  • Perma culturen

U leest het goed. Meer dan genoeg mogelijkheden om die hovenier in Zutphen te vinden die de natuurtuin kan aanleggen die u zo graag wilt hebben.

Een natuurvijver waar altijd iets te zien valt

Wij leggen ook natuurvijvers aan in Zutphen. Deze vijvers blinken vooral uit in het aantrekken van flora en fauna die je in andere vijvers nooit zult tegenkomen. Ervaar hoe leuk het is om de salamanders en libellen in uw vijver te zien. Leuk ook voor de kinderen om van te leren hoe de kikkers hun eitjes hebben gelegd. Er valt in onze tuinen elke dag wel wat te beleven.

Onze unieke plantenmuur

Wilt u echt iets uniek in de tuin laat dan de hovenier een plantenmuur aanleggen in uw tuin. Onze stapelmuur leveren wij ook in Zutphen en het zal u verbazen hoeveel plezier een muur met beplanting kan geven. De muur is erg aantrekkelijk voor allerlei dieren en planten die graag hun intrek nemen in de muur. Als hovenier in Zutphen leggen wij graag een plantenmuur als deze aan voor u.

Neem contact op met ons voor meer info

Neem nu vandaag nog contact met ons op als u zoekt naar een hovenier in Zutphen. Wij laten u graag zien wat wij allemaal kunnen aanleggen voor u en komen graag bij u langs in Zutphen om bij u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Geef een reactie