Natuurtuinen voor meer tuinplezier

Bent u van plan om uw tuin te veranderen omdat u uw huidige tuin te saai vindt worden? En wilt u weten wat de mogelijkheden van ecologische tuinen zijn? Neem dan contact op met Eco Care Gorris. Wij leggen ecologische natuurtuinen aan met verschillende unieke mogelijkheden zoals een plantenmuur, een natuurvijver en zelfs een spirituele hoek waar u helemaal tot rust kan komen.

Onze unieke aanpak

Wij zijn niet zomaar een hovenier. Eco Care Gorris is specialist in het aanleggen van ecologische tuinen en zorgen ervoor dat u het tuinieren heel anders gaat ervaren.

Onze tuinen zijn daarom uniek omdat wij enkele opties aanbieden die ergens anders niet te krijgen zijn. Wat dacht u van een speciaal plekje in uw tuin waar u kunt mediteren. Of onze unieke plantenmuur waar elke dag wel iets nieuws te zien is. Ervaar het unieke van het natuur tuinieren.

ecologische tuinen aanleggen

De vijver waar van alles te zien is

Wilt u echt ervaren hoe leuk een ecologische siertuin kan zijn? Laat ons dan uw vijver aanleggen. Onze vijvers blinken uit in het terugbrengen van de natuur in uw vijver. Ontdek samen met uw kinderen de salamanders en waterjuffers die uw tuin gevonden hebben. Ervaar hoe helder uw vijver water zal blijven met behulp van de waterplanten die wij voor u aangelegd hebben in uw vijver.

Laat kinderen spelen in tuinen

Vooral voor kinderen kunnen ecologische tuinen een waar genot zijn. Kinderen leren graag en zullen erachter komen dat er elk seizoen en elke dag wel iets te ontdekken valt in uw natuurtuin. Veel leuker dan een normale tuin die te verkrijgen is bij de reguliere tuincentra. Kinderen zullen ontdekken wat er allemaal te zien is in de ecologische plantenmuur.

stapelmuur ecologische tuinen

Onze stapelmuur

Informeer ook eens naar onze unieke stapelmuur. Deze stapelmuur installeren wij met grote regelmaat in de tuinen.
De muur beplanten wij in de basis maar het is de bedoeling dat de muur uiteindelijk met deze planten een eigen ecologische omgeving gaat maken.
Deze muur maakt tuinen nog specialer dan ze al zijn wanneer ze door ons aangelegd zijn.

Informeer nu naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons. Wij overtuigen u graag van het plezier dat u kunt beleven aan ecologische tuinen. U krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte die u nog zult verbazen wat de kosten betreft en wij overtuigen u graag wat het voordeel zou zijn als wij die natuurtuin voor u mogen aanleggen.

Geef een reactie