De natuurtuin voor meer tuinplezier

Bent u op zoek naar meer plezier in uw tuin? En wilt u weleens weten of een natuurtuin voor u de oplossing kan zijn om dat plezier te krijgen? Neem dan contact op met Eco Care Gorris voor een ecologische tuinaanleg. Want wij toveren uw huidige tuin om tot een siertuin die meer plezier geeft en ook nog eens ecologisch verantwoord is. Laat ons de ecologische tuin aanleggen waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

De mogelijkheden van de natuurtuin

Eco Care Gorris brengt uw plezier terug in uw tuin met ecologische tuinaanleg. Wij bieden tuinaanleg aan voor uw siertuin waaronder een natuurvijver, onze unieke stapelmuur en een plekje in uw tuin waar u kunt mediteren.

Onze ecologische tuinen blinken uit door kindvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor het onderhoud. En als u ons de tuin wil laten onderhouden dan kan dat uiteraard ook.

De stapelmuur die blijft verbazen

Wilt u echt een uniek stukje in uw tuin? Kies dan voor onze stapelmuur. Deze stapelmuur voorzien wij van planten en leggen zo de basis voor een uniek stukje natuur in uw tuin waar u elk seizoen wel iets kunt beleven. De planten en bloemen in deze stapelmuur bloeien het hele jaar door en zijn een perfecte omgeving voor insecten en amfibieën om in te vertoeven. Met een tuinaanleg inclusief een stapelmuur voegt u een stukje waarde toe aan uw natuurtuin die het hele jaar tuinplezier geeft.

stapelmuur ecologische tuinaanleg

De ecologische natuurvijver

In een tuin kan een vijver net dat beetje extra geven. Ervaar hoe leuk het is om te zien hoe verschillende salamanders en waterjuffers uw vijver hebben gevonden en zich daar gevestigd hebben. Onze natuurvijvers hebben het helderste water omdat wij ervoor zorgen dat alles in evenwicht is. Wij kunnen de tuinaanleg en uw vijver zo verzorgen dat alles op elkaar afgestemd is wat een garantie is voor jarenlang tuinplezier.

Kinderen leren graag in de tuin

Kinderen zijn leergierig en dat kunt u stimuleren met een ecologische tuinaanleg door ons verzorgd. Laat de kinderen zelf ontdekken hoe leuk het kan zijn om elke dag de ontwikkelingen te volgen in uw ecologische tuin. Zo kunnen ze spelenderwijs leren hoe kikkers zich voortplanten en wat het verschil is tussen een waterjuffer en een echte libelle.

Bel ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten van onze ecologische tuinaanleg? Bel ons dan op of vul het formulier in op de website. Wij laten u graag kennis maken met onze tuinaanleg en overtuigen u graag van onze kennis om van uw tuin een stukje natuur te maken dat zorgt voor jarenlang plezier.

Geef een reactie