Eco tuinen aangelegd door de vakman

Bent u op zoek naar een renovatie van uw tuin en wilt u een ecologische tuin? Neem dan contact op met Eco Care Gorris, de specialist in ecologische tuinen. Ervaar het plezier van ecologisch tuinieren met een tuin aangelegd door ons.

De eco hovenier

Eco Care Gorris is de specialist in het ecologisch tuinieren. Laat ons uw natuurvijver aanleggen en zie hoe de salamanders en andere dieren zich vanzelf vestigen in uw vijver. Laat ons uw muren van uw tuin ecologisch omtoveren tot een uniek stukje van uw tuin waar elke dag wel iets van te bespeuren. Ontdek hoe leuk ecologisch tuinieren kan zijn.

De stapelmuur tuin

Informeer naar onze unieke stapelmuur. Gebruik uw muur als een basis voor planten en ervaar hoe zowel fauna als flora in dit ecologisch proces hun eigen gang kunnen gaan. Plantjes kunnen zich in deze muur op een unieke manier ontwikkelen en het hele jaar doorbloeien. Vele insecten, egels, woelmuizen en andere dieren zullen uw stapelmuur ontdekken en zich daar vestigen. Tuinieren met een stapelmuur maakt het nog leuker.

Ecologisch tuinieren

Ook in de grote stad uw natuurtuin

Woont u in de stad en denkt u dat een natuurtuin in de stad niet mogelijk is? Dat is dan fout gedacht. Want wij hebben de oplossing voor u in de vorm van dakvegetatie. Tuinieren met dakvegetatie is uniek omdat het voordelen geeft zoals isolatie van uw woning. En dakvegetatie is ook een perfecte omgeving voor vogels en insecten. En nog een ander voordeel, het regenwater gaat niet altijd verloren omdat het gebruikt wordt door de vegetatie op het dak. Dat is nog eens ecologisch verantwoord tuinieren.

Voor de kinderen geschikt

Een tuin die uit ecologisch standpunt is aangelegd hoeft niet minder geschikt te zijn voor kinderen dan een standaard tuin. In onze ecologische tuinen kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen. Ontdek hoe leuk het kan zijn voor kinderen om te leren in een natuurtuin. Zo kunnen ze spelenderwijs bekend worden met de natuur wat een groot goed is in de hedendaagse gejaagde tijd. Een waar paradijs voor uw kinderen om spelend te leren.

Neem contact op met ons

Wilt u meer weten over ecologisch tuinieren? Neem dan contact op met ons. Wij leggen u dan uit wat wij allemaal kunnen realiseren in uw huidige tuin. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte. Laat ons u overtuigen van het plezier van een ecologische tuin en ervaar hoe leuk het kan zijn om te tuinieren in een tuin door ons aangelegd.

Geef een reactie