tuin-van-het-jaar-2009-21

tuin-de-ploeg-mei-2011-006

Eco-Care hoveniers heeft al een aantal bijzondere projecten op haar naam staan. In de showtuinen van Klein-Dennebosh hebben wij de Toren van Babel gebouwd. In woordspeling zeggen wij het hof van Eefde, een Toren die tot de hemel reikt, vanwege de rustieke plek. Klein-Dennebosch is een absolute inspiratie bron voor liefhebbers van Tuinen en Kunst.

tuin-de-ploeg-mei-2011-015-300x225

tuin-de-ploeg-mei-2011-012

Gedrag en SamenSpel

In Apeldoorn heeft eco-care een honden storm baan aangelegd. Nicky Gootjes eigenaaresse vanGedrag SamenSpel leid honden op die ingezet worden voor bijzondere situaties. (Grote rampen, politie begeleidings honden , douane begeleiding maar ook honden die afgeschreven zijn zet Nicky op de rails. Deze stormbaan is volledig aangelegd met gerecycelde materialen.

 

Prijzen

In het jaar 2001 en en 2009 heeft Eco-Care de Tuin van het Jaar gewonnen. Deze prestieuze prijzen zijn een erkenning voor ons, het heeft laten zien dat men met eenvoudige middelen een prachtige natuurlijke tuin aan kan leggen. Alle elementen zitten erin.Water, hoogteverschillen, inheemse plantensoorten, fruit ed.

Dit jaar 2011 is Eco-Care wederom genomineerd, zowel voor de persprijs als voor De tuin van het jaar. In april van 2012 worden op de Floriade de prijs winnaars bekend gemaakt . Uiteraard houden wij u op de hoogte van deze ontwikkeling.

Op 12 april jl was de grote prijs uitreiking op de Floriade in Venlo. Ditmaal mocht Eco-Care hoveniers met de derde prijs naar huis gaan. Natuurlijk waren we graag eerste geworden, maar desalniettemin zijn we heel tevreden.